Thursday, May 10

Nora's Baby

Semalam petang nora msg kasitau dia dah kuar hospital. so bleh la lawat dia n anaknya kat umah dia. nora bersalin kat hkl. jauh no nak lawat dia kat sana. so tunggu dia kuar hospital je la baru lawat. pas dapat msg tu terus decide nak gi lawat. kang lambat2 langsung tak lawat le jawabnya. lepas keje je terus le ke rumah dia. nasib baik saya la dah penah gi umah dia. so takder aa melilau carik umahnya.



Baby2.. cute kan. tengok dari tepi macam qisha masa baby dulu plak huhu.. nora kata nama belum register. so w/pun saya dah tau namanya tak mau aa reveal dulu. kasi aa mak bapak dia umumkan sendiri. lagipun kot2 kang ada perubahan plak kan. so kita tunggu je la pengumuman rasmi dari ibu ayah baby ni.



Saya suka kaki dia. tecik n lembut je. pastu jari2 kaki dia panjang2. tu nanti beso mesti kaki panjang huhu.. untuk nora selamat berpantang. jaga diri lok2. untuk baby semoga jadik anak yang baik dan membanggakan ibu dan ayahnya amin..


p/s : bos nora datang lawat dia kat spital.. suprise tak? hahaha..



Lilypie Next Birthday Ticker