Monday, June 7

Kawan

Saya baru pasan yang saya tak reti berkawan. selama ni hidup dikelilingi kawan2 so tak nampak sangat saya tak pandai berkawan kot. sekarang bila dah tinggal sorang2 baru pasan. mesti org pelik kawan2 tu mana dapat kalau tak berkawan kan :) saya berkawan kalau kawan saya kawan ngan org tu. so nak kena ada matchmaker dulu baru saya bleh berkawan ngan org lain. like memula saya ada sorang je kawan. then kawan tu ada kawan2 yang lain then dia introduce kat saya kawan2 dia so saya pun mula berkawan ngan kawan2 dia. tapi ada gak yang sampai arini saya tak bleh nak berkawan ngan kawan2 saya tu. ye saya memilih kawan huhu.. ngada! dah tau tak reti nak berkawan still mau pilih2 kawan kan.

Sebab tu saya tak pelik bila cyn cakap income nuffnang dia lagi banyak dari saya w/pun saya lagi lama dan aktif berblog dari dia. sebab saya memang tadek kawan. so sapa je yang rajin nak memeriahkan blog saya kalau tak org2 yang sama je. saya plak tak reti mau promote2 kat org ni. nak baca just baca. kata saya mau promote tak der lah.

Cam di alam blog jugak. saya tak reti mau komen2 kat entry org. saya just rajin baca je sebab saya memang suka membaca. korang tak yah aa bising2 cakap saya tak penah masuk blog korang. almost blog2 yang pemes2 semua saya masuk sebenarnya tapi tinggal jejak jarang sekali la. kadang2 je kalau tangan terlebih bedung baru aa kuar sebaris ayat kat kotak komen huhu.. so tak yah harap saya mau komen2 entry korang sebab saya memang tak reti nak memulakan sesuatu ikatan persahabatan.

Kat opis ni pun sama. boleh tanya baper patah perkataan yang kuar dari mulut saya kalau bersembang ngan bebudak taskforce tu. kadang2 rasa cam kuang ajo pun ada. tapi saya memang cam ni. saya memang tak kan borak ngan org yang saya tak biasa kecuali kalau org tu mulakan. oleh itu ringan2 kan lah mulut bercakap ngan saya kalau mau borak2 ngan saya eh. saya tak sombong. tapi inilah saya. berat mulut!

No comments:

Lilypie Next Birthday Ticker