Thursday, April 17

Leka

Penat2..dah banyak kali benda ni jadik kat saya. kekadang tu kalau ingat kelakar pun ada. saya selalu drive sorang2 sebab saya suka consentrate. benda ni selalu jadik kalau saya berteman. pantang saya adalah berborak bila drive. lelagi kalau lalu jalan yang saya biasa. mula lah saya terus je. semua simpang dah tak pasan. punya aa syiok borak.

pernah jadik masa saya mahu pergi ke rumah ex-bos di setiawangsa. punya lah syoik berborak ngan 'kelindan' saya sesat larat sampai depan IJN. terpaksa pusing balik. nasib baik familiar ngan jalan2 tu. kalau tak memang tak tau aa cam mana.

rupanya penyakit ni bukan datang masa tengah syiok berborak je. tadi pun jadik. padahal tadi saya drive sorang2. syiok sangat makan. maklumlah dah kul 1. lapo lah katakan. itulah jadiknya. dari simpang masuk putrajaya saya terus je. sedar2 dah sampai depan umah. patutnya saya masuk simpang untuk ke opis. dah terpaksa pusing untuk pegi opis balik. moralnya jangan buat keje lain masa tengah drive. nanti sesat larat. huhu..

No comments:

Lilypie Next Birthday Ticker