Wednesday, April 16

Mari bersukan

Sudah agak lama saya meninggalkan blog ni. heh! ada sarang labah2 dah ni. saya bz la awak awak dan awak. banyak sangat keje. tak cukup ngan bz ada plak terselit kursus ngan meeting2. keje plak tu tak lekat kat opis. pi site la. mahkamah la. PTGS la. mana nak sempat jenguk blog.

Dalam bz2 ni sempat gak saya join budak2 ni bersukan. dalam 2 minggu ni gak dah 2 kali saya join diorang main squash. syiok gak. bleh kuarkan peluh. w/pun tak reti main, kita pakat2 bantai jelah. janji bola tu melantun kat dinding sudah. main suka2 orang cakap.



1 comment:

Anonymous said...

Warning! See Please Here

Lilypie Next Birthday Ticker