Wednesday, August 26

Cheese Cake

Saya bukan peminat cheese cake. tapi penah aa makan cheese cake. tapi sebab dah lama sangat saya rasa saya dah lupa cam ner rasa cheese cake tu. dan lepas2 tu tak der rasa langsung nak makan cheese cake. aritu masa jamuan menyambut ramadan kat opis ada sorang staff wat cheese cake. seperti biasa saya langsung tak der ati nak try apa lagi makan. tapi tercubit sket ira punya. mak oii.. sedap plak rasa cheese cake tu. terus bersuap2 lagi saya makan. hehe.. tak tau aa sebab cheese cake memang sedap ataupun staff yang buat tu memang pandai buat cheese cake yang sedap.

hoho.. orang kata tak kenal maka tak cinta kan. sejak aritu saya terbayang2 cheese cake. gilo betoi. nak pi beli maleh. ira kata cheese cake kat secret recipe sedap. dan2 tu saya gigih google website secret recipe. tengok gambo pun dah telan air liur ni. tak tau aa sebab puasa atau saya mengidam lebih. haha..

gambar dari secret recipe website
Lilypie Next Birthday Ticker